uji

Këto ditë të ftohta dhe me temperatura të ulëta, kanë bërë që të ngrijnë një pjesë e tubacioneve të ujit të pijshëm.

Ashtu si një pjesë e madhe e shqiptarëve, edhe ky burrë ka probleme me ujin e pijshëm, i cili ka ngrirë në tubacion dhe në bojlerin e shtëpisë, ndaj i duhet ta shkrijë për të vijuar aktivitetin e tij të përditshëm.

I ka shkuar në mendje një “shpikje” që nuk e shikojmë çdo ditë.

Ka mbushur me dru një karrocë dore, ka ndezur një zjarr të mirë dhe e ka vendosur në skelën që mban bojlerin, në mënyrë që uji të nisë të shkrijë.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment