obama-selfie-tease-today-161018_d9a630ede4509514437450fceec5265e-today-inline-large
Barack Obama nuk është vetëm presidenti i SHBA-së, por ai është dhe një prind si gjithë të tjerët, është babai i dy vajzave adoleshente.

Dhe me sa duket Obama i njeh mirë “veset” e tyre, sidomos ato që kanë të bëjnë me teknologjinë. Gjatë një fjalimi në “Benjamin Banneker Academic High School”, në Uashington presidenti i SHBA-ve ka imituar vajzat e tij, kur përdorin celularin në shtëpi dhe kudo që ndodhen.

“Si baba i dy vajzave adoleshenteve e di shumë mirë si funksionon”- ka thënë ai duke i imituar me celularin e tij në dorë. Obama ka dy vajza Malia Ann Obama, 18 vjeçe dhe Sasha Obama 15 vjeçe.

 

WASHINGTON, DC - OCTOBER 17:  U.S. President Barack Obama pretends to take a selfie during an event at Benjamin Banneker Academic High School on October 17, 2016 in Washington, DC. President Obama delivered remarks to highlight the progress he has made to improve education across the country including a rise in high school graduation rates.  (Photo by Alex Wong/Getty Images) *** BESTPIX *** Getty Images North America  676189267 615163110

obama-selfie-tease-today-161018_d9a630ede4509514437450fceec5265e-today-inline-large obama-texting-tease-today-161018_d9a630ede4509514437450fceec5265e-today-inline-large

President Barack Obama mimics texting on a smart phone as he speaks to students, teachers and invited guests at Benjamin Banneker Academic High School in Washington, Monday, Oct. 17, 2016, to highlight the progress his administration has made over the last eight years to improve education across the country. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment