babi1

Një baba e humbi plotësisht performancën e kërcimit të të bijës në shkollë, pasi u harrua pas të pasmeve seksi të mësueses së saj.

Videoja e të pasmeve seksi që tunden para kamerës u bë menjëherë virale në internet, pasi u filmua në një shkollë fillore në Rusi, ku të vegjlit jepnin një shfaqje për prindërit e tyre.

Por ndërsa fëmijët kërcenin nën ritmin e këngës Gangnam Style, telefoni i këtij babai papritur nisi të zhvendosej majtas, ku gjendej mësuesja që u demonstronte fëmijëve lëvizjet, dhe mbeti e fokusuar deri në fund aty, duke mos kapur asnjë moment nga kërcimi i vajzës së tij të vogël.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment