bella-1

Anglisht, spanjisht, gjermanisht, frëngjisht, kinezçe dhe arabisht. Përveç gjuhës së vendit të saj, rusisht. Vetëm 4 vjeçe, Bella Devyatkina nga Moska mund të hyjë në librin e çmimeve “Guinness”.

Gjatë talent show-t “Njerëz të pabesueshëm” të kanalit televiziv “Rossija 1”, vogëlushja ka treguar se kupton dhe flet 7 gjuhë, me lehtësinë e moshës së saj, duke luajtur dhe kërcyer në pritje për të marrë çmimin, “dhurata” e saj.

Të gjithë kanë mbetur të gjithë gojëhapur përpara këtij fenomeni të vogël poliglot.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment