img_1312

Për të bërë një eksperiment social, Andrea Wendel ndali 100 njerëz të rastësishëm në rrugë dhe i pyeti nëse do të dëshironin të bënin seks me të.

Ky eksperiment u inspirua nga videoja e vitit 2013, e mbajtur nga i njëjti kanal në YouTube, që tregonte një burrë duke i pyetur 100 femra për të bërë seks me të.

Përderisa ai mori zero përgjigje “po”, Andrea ishte dukshëm më e suksesshme, pasi 30 meshkuj pranuan që të bënin seks me të.

Pjesa nuk ishin të sigurt dhe të tjerë thanë jo.

 

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment