Ne kemi parë shumë foto të atyre të dyjave, bashkë, por një fakt i rëndësishëm na kishte shpëtuar. Edhe motra e vogël e balerinës Klaudia Pepa është artiste. Ajo quhet Pamela dhe është mexosoprano, siç edhe mund ta dëgjoni në këtë video gjatë interpretimit të Carmen Habanera.

Carmen-Habanera. @xhoiden.dervishi te paça gjithmone prane miku im! Faleminderit @fjorda_veizaj 😊

A post shared by MEZZOSOPRANO (@pamelapepa) on

Motrat kanë një ngjashmëri të theksuar, përveç syve që këngëtarja i ka blu… dhe talenteve në fusha të ndryshme.

Drite e imja❤️

A post shared by MEZZOSOPRANO (@pamelapepa) on

 

Drite e imja❤️

A post shared by MEZZOSOPRANO (@pamelapepa) on

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment