leo-1 leo-2 leo-3 leona-1 leona-2 leona-3 leona-4Leona Koxha është shpallur më e bukura në konkursin e “Miss California Collegiate America 2017”.

Në këtë formë bukuroshja shqiptare do ta përfaqësojë shtetin e Californisë në garën nacionale, e cila këtë vit do të mbahet në Arkansas.

Leona është 20 vjeç ndërsa studion “Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe menaxhimi i krizave ndërkombëtare” në SDSU San Diego State University të Californisë.

Vlen të theksohet se Leona është motra e Lauretës, e cila para 6 muajve ishte shpallur studentja më e mirë në Universitetin shtetëror të Californisë.

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment