Përveç roleve në serial, edhe në jetën reale ata janë të martuar.

Bëhet fjalë për aktoren Berguzar Korel dhe aktorin, Halit Ergenç, të cilët janë edhe prindër të edhe një djali.

“Sheherzadja” dhe “Onuri” siç njihen më mirë tek ne në bazëte  roleve në serialin “1001 Netë”, ndajnë shpesh edhe momente nga jeta private me ndjekësit e tyre.

Ata së fundi kanë publikuar në rrjetet sociale edhe një imazh teksa shihen të shtrirë në shtrat duke shikuar njëri-tjetrin.

Nuk dihet se kjo skenë ishte pjesë e ndonjë projekti apo është ndarë nga dyshja si moment privat…