Kërkoi 250 mijë euro për të mos treguar në media për një abort që nuk kishte ndodhur asnjëherë. Këngëtarja me origjinë shqiptare, Anita Latifi rrezikon dënimin deri më burg nga gjykatat gjermane në betejën gjyqësore mes saj futbollistit e Milanit, Hakan Çalhanoglu, shkruan Top Channel.

Mes tyre ka patur një romancë në periudhën kur lojtari luante për Hamburgun. Sipas dëshmive dhe provave të marra nga gjykata, Latifi ka telefonuar pas ndarjes përmes një personi tjetër përfaqësuesit e futbollistit duke i kërkuar shumën në fjalë në këmbim të heshtjes në media për abortin e fëmijës.

Në fakt, gjykata thotë se nuk është provuar në asnjë moment që Anita Latifi të ketë mbetur ndonjëherë shtatzënë me Çalhanoglu.

Vetë lojtari ka pranuar se ka patur marrëdhënie me këngëtaren, por thotë se “është treguar i kujdesshëm”.