Në portalin www.tiranaobserver.al do të gjeni informacione nga vendi dhe bota në kohë reale, analiza, komente, tema, speciale dhe dossierë të ndryshëm.

Për informacione të ndryshme mund të kontaktoni në adresën e-mail: tiranaobserver@gmail.com

Adresa: Rruga Isa Boletini (pranë Selvisë), pallati Planet X, kati i VIII, Tiranë.

Leave a comment