VIDEO/ Historia e flamurit shqiptar

“Nga kjo pikëpamje mund të mburremi se Flamuri ynë, siç është një nga më të vjetrit e botës, është dhe një nga më të drejtët” – Me këto fjale do ta përkufizonte Faik Konica flamurin tone kombëtar, simboliken e te vërtetat që ai sjell nga shekujt.

Por cila është historia e tij?

Rrënjët dhe betejat që e përfshinë, trashëgimia, vështirësitë e gjithçka tjetër që nuk mundi t’i marrë identitetin e lashtë.

Një dokumentar i përgatitur nga gazetari Marin Mema./TCH

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment