Mesazhet e lashta të ilirëve (VIDEO)

Historia e tyre është sa enigmatike aq edhe e pastudiuar siç duhet.

A mundet një varrezë të përcjellë mesazhe nga lashtësia?

Cila është kjo gjuhë dhe çfarë tregon?

Cikli “Gjurmë Shqiptare” i gazetarit Marin Mema sjell enigmën e gjuhës së simboleve që ruhet në varrezat e hershme të Tuzit në Mal të Zi./TCH

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment