Protesta, ambasada e SHBA: Mund të përshkallëzohet në dhunë

Një ditë para protestës së Partisë Demokratike, ambasada e SHBA në Tiranë njofton qytetarët e saj që të shmangin zonat me rrezikshmëri në kryeqytetin shqiptar, pas tubimi mund të përshkallëzohet në dhunë.

Ambasada e SHBA në njoftimin në faqen e saj deklaron se qytetarët duhet të shmangin zonat ku do të protestohet dhe të kenë mjaft kujdes, pasi demonstrata mund të kthehet në konfrontuese dhe të përshkallëzohet në dhunë.

Deklarata e SHBA

Ambasada SH.B.A. informon qytetarët e SHBA-së se nesër do të zhvillohet një protestë kundër qeverisë shqiptare.

Demonstruesit janë planifikuar të mblidhen duke filluar në orën 11:00 paradite në afërsi të Parkut Rinia përgjatë Bulevardit Dëshmorët e Kombit.

Në orën 12:00 të drekës, demonstruesit pritet të vazhdojë në Bulevardin Dëshmorët e Kombit në drejtim të Zyrës së Kryeministrit.