632865__original

“Qielli ynë po ëndërron, po pyet për ditët…”, ishin vargjet të cilat po i këndonte vajza siriane, në momentet që shpërtheu në lot.

Njëra anëtare e jurisë u ngrit menjëherë për ta ndihmuar dhe për t’i dhënë kurajo vajzës së vogël, ndërkaq dy anëtarët e tjerë shtypën butonat për ta kërkuar vajzën në ekipin e tyre.

“Na ktheni fëmijërinë”, është njëra ndër frazat që këndohet nga vogëlushja, e që i dedikohet fëmijëve sirianë që nuk përjetuan asnjë ditë prej fëmije, nga tmerri që po përjetohej.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment