Mes fotove të shumta të së shkuarës, janë disa që e tregojnë historinë nga një tjetër perspektivë.

Më të bukurat prej tyre të ndihmojnë të imagjinosh më mirë se një libër apo film çfarë do të thotë të jetosh atë moment, tashmë të humbur përgjithmonë.

1

Nuk ke asnjë shans të tërheqësh vëmendjen e saj nëse kundërshtari yt është Alain Delon. Edhe nëse je Mick Jagger.

 

2

Salvador Dali duke shëtitur kafshët e tij, 1969

 

3

Osama Bin Laden për pushime me familjen e tij në Suedi, 1970

 

4

Moda e kapelave, New York, 1939

 

5

Alfred Hitchcock duke u argëtuar me nipërit, 1960

 

6

Studentët e Universitetit Princeton pas një ndeshjeje boksi me baste, 1893

 

7

George Lucas dhe Steven Spielberg duke luajtur me pistoleta uji, 1983

 

8

Një grua armene 106-vjeçare duke mbrojtur shtëpinë e saj, 1990

 

9

Një hard drive 5 megabite transportohet nga IBM, 1956

 

10

Përmbytje në Paris, 1924

 

11

NIkola Tesla në laboratorin e tij

 

12

Ernest Hemingway pas një prej festave të tij

 

13

Gratë protestojnë kundër ligjit që detyron veshjen e hijab, pas revolucionit islamik, 1979

 

14

Fotoja e fundit e Titanikut para se ai të mbytej, 1912

 

15

Audrey Hepburn duke bërë pazar me sorkadhen e saj, Beverly Hills, 1958

 

16

Modelet e Dior duke ecur nëpër rrugët e Moskës, 1956

 

17

Një francez i ndez cigaren Winston Churchill, 1944

 

18

Një pushim duhani gjatë ndërtimit të gratacielave RCA, 1932

 

19

Coca-Cola mbërrin në Francë, 1950

 

20

Litari që ka mbyllur dyert e varrit të Tutankhamen, 1922. Në mënyrë të pabesueshme, ka mbetur i paprekur për plot 3245 vjet.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment