tumblr_ojhmqkIzJF1r9pt1so1_500Priyanka Chopra, një aktore e famshme indiane, këngëtare dhe një ikonë bukurie në botë është shembulli më i mirë për efikasitetin e produkteve natyralë. Me vetëm këta dy përbërës ajo ka arritur t’a mbajë lëkurën e saj të freskët dhe pa rrudha. Dhe e dini cila është pjesa më e bukur? Këta dy ingredientë janë të përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës. “Hidratimi është kryesore për shëndetin e lëkurës dhe për shkëlqimin e saj,” shpjegon Priyanka