3bfd2e4600000578-0-image-a-120_1483974473611Stjuardesat dhe ekuipazhi i aeroplanëve shpesh ankohen për punën e vështirë, pasi janë gjatë gjithë kohës në lëvizje dhe në shërbim të qytetarëve që zgjedhin këtë mënyrë udhëtimi.

Por pavarësisht kësaj, stjuardesat dhe pilotët paguhen mirë për punën që kryejnë, ndërsa shumica prej tyre kanë mundësi të vizitojnë vende të ndryshme. Disa nga stjuardesat përdorin rrjetet sociale për të reklamuar jetën që bëjnë.

Përmes hashtagut “#cabincrewlife”, stjuardesat kanë postuar foto dhe video nga jeta e luksit me plazhe të bukur, ndërsa ajo që bie në sy është fakti se përveç femrave ka edhe meshkuj që kryejnë të njëjtën punë dhe mundohen të nxjerrin në pah jetën e luksit që bëjnë.3bfd2d9a00000578-0-image-m-89_1483972490164 3bfd2e8600000578-0-image-a-96_1483973226065 3bfd2e7900000578-0-image-a-95_1483973079693 3bfd2e6100000578-0-image-a-104_1483973835415 3bfd2e5700000578-0-image-a-68_1483972079697 3bfd2e4600000578-0-image-a-120_1483974473611 3bfd2dc300000578-0-image-a-119_1483974299947 3bfd2dba00000578-4102308-norwegian_airlines_rainam_shows_off_her_slim_pins_in_her_uniform-a-6_1483993111483 3bfd2db600000578-0-image-a-117_1483974259687 3bfd2dac00000578-0-image-a-114_1483974106129 3bfd2da300000578-0-image-m-72_1483972347143 3bfd2d9f00000578-0-emirates_hostess_georgia_nielsen_from_melbourne_shows_off_her_en-m-81_1483972438334 3bfd2e9700000578-0-image-a-91_1483972818523

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment