c_2_fotogallery_3007992_1_imageIlaria D’Amiico dhe Gigi Buffon po kalojnë disa ditë të qeta pushimesh në Treschietto, në provincën e Massa-Carrara, vendi i origjinës së nënës së portierit të Juventusit.

Cifti i ka lejuar vetes shëtitje të gjata rrethuar nga dashuria e njerëzve të zonës. Ilaria është shfaqur në formë të shkëlqyer, ku bie në sy një fizik perfekt dhe i skalitur.

Të dy kanë ecur të pashqetësuar nëpër rrugët e qytetit, duke shkëmbyer puthje pasiononte në mes të ditës. Ilaria dhe Gigi po relaksohen teksa po kalojnë pushimet e tyre dimërore.c_2_fotogallery_3007992_3_image c_2_fotogallery_3007992_12_image c_2_fotogallery_3007992_16_image c_2_fotogallery_3007992_4_image c_2_fotogallery_3007992_5_image c_2_articolo_3050357_upiimagepp c_2_fotogallery_3007992_0_image c_2_fotogallery_3007992_1_image c_2_fotogallery_3007992_2_image

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment