“Frroku”, Gjykata e Lartë: S’kemi kompentencë për ta gjykuar

Gjykata e Lartë ka shpallur sot moskopetencë për gjykimin e çështjes ndaj ish­deputetit Mark Frroku, i cili akuzohet për vrasje në Belgjikë.

Ky vendim bën që çështja ti kalojë Gjykatës së Tiranës. Gjykata e Lartë e argumenton këtë vendim duke thënë se Mark Frroku nuk është më deputet dhe se ajo nuk mund ta marrë për gjykim këtë çështje.

Ish­deputeti akuzohet për vrasje me motive prostitucioni në Belgjikë. Ndërkohë, autoritetet e të dyja vendeve kanë rënë dakord që gjykimi të bëhet në Shqipëri.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment