Donald Trump një hap larg Shtëpisë së Bardhë

Nuk është ende verdikti final, por Donald Trump është një hap larg Shtëpisë së Bardhë

Ndërkohë, nëse në kampin e Clintonit ka pllakosur heshtja, në atë të Donald Trump gjallëria sa vjen e shtohet. Vetë kandidati republikan është parë të hyjë në zyrat qendrore të fushatës së tij, ndërkohë që numërimi vazhdon.

Michigani dhe Pennsylvania janë dy shtetet që vendosin fituesin. Në të dy shtetet Trump është në avantazh.

Të ngjashme

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment