Këngëtarja me famë botërore Britney Spears, duhet ta pranojmë që mjaft shije për të zgjedhur partnerët e saj. Në fakt nuk e ka shumë të vështirë, pasi ka shumë meshkuj që do donin të ishin krah këngëtares.

I fundit është një model iranian mjaft bukurosh që është fotografuar me këngëtaren teksa shikonin të dy një ndjeshje baskëtbolli.

Sam Asgahari dhe Britney dukeshin mjaft në harmoni me njëri-tjetrin, dhe here pas here shkëmbenin puthje dhe përqafime. Britney kishte marrë me vete edhe dy djemtë e saj, Jayden 11 vjeç dhe Sean 12 vjeç.