1-217Një bionde befasuese dimri, mënyra e re ombres dhe ngjyra e fundit e të famshmes Kylie Jenner? Këto ngjyra patjetër se do t’ju bindin të eksperimentoni me ngjyrën e re të flokëve tuaj.4-56-650x3583-68-12-85

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment